Zeer geachte collega’s,

Goedemorgen. Juist omdat wij nog steeds worden ‘gegijzeld’ door het Covid-19 virus krijg ik van u veel vragen of het toch niet mogelijk zou kunnen zijn om al met de voorbereidingen te starten om een 13e editie van ons congres Dokteren in Suriname te gaan organiseren. En dat doe ik natuurlijk graag omdat wij allemaal zou uitkijken naar en terug verlangen naar, onze mooie tijd in Suriname.


Ook voor de aankomende editie zijn een aantal zaken van cruciaal belang:
– Het congres kan alleen doorgaan met minimaal 15 NL deelnemers. – Deelnemers die al een keer zijn mee geweest naar Suriname wordt nu gevraagd een presentatie / workshop te geven evt. ism een Surinaamse collega- In de ochtend vinden er plenaire lezingen plaats en ik de middag workshops- het congres kan dus alleen doorgaan indien wij een volledig programma kunnen samenstellen- Wij waarderen de inbreng van Surinaamse spreker zeer, dus mocht u iemand kennen of zelf een bijdrage willen leveren, heel graag- Surinaamse collega’s krijgen wederom een warm welkom en de congreskosten voor onze Su-collega’s zal alleen bestaan uit een bijdrage in de daadwerkelijke catering/locatiekosten- voor de NL deelnemers kan er vrijdagmiddag een mini-symposium georganiseerd worden met lezingen van Su-collega’s om de nieuwe deelnemers een indruk te geven van de SU-gezondheidszorg

Thema van het congres volgt op een later moment, net zoals de inschrijvingskosten etc. Dus alleen bij voldoende interesse kan het congres doorgang vinden. Bij 15 ingeschreven NL collegas kan het congres doorgang vinden en de inschrijving sluit bij 25 NL deelnemers.

Congresreis:Vertrek op donderdag 10 feb, verblijf in Eco ResortVrijdagochtend: stadswandelingVrijdagmiddag mini congres NL deelnemers, locatie RumhuisZaterdag en zondag congres in het RumhuisMaandag vertrek binnenland voor 3 nachten en 4 dagenEventuele verlenging van 1 dag is ook mogelijk, net zoals een werkbezoek indien mogelijk.


Met een warme groet,
Alexander Snijdewind